Dronning Snørose blir til!

For lenge, lenge siden.. I alle fall noen måneder... Synes min datter Thea det var en god ide å starte på design av hennes helt egen kofte!
-Mamma, denne kan du lage! sa hun, og kom med en tegning av en jakke. Joda.. Jeg kan vel det...

Etter nå å ha tenkt i det som virker til å være syv lange, og syv brede, er jeg nå endelig ved godt mot til å ta fatt på oppgaven.

Så da var det bare å sette seg ned ved pulten på hobbyrommet! Vi har tegnet, tenkt, skrevet, prøvestrikket og fundert noe veldig før jeg nå endelig tror jeg er klar til å starte på koften.

 

SONY DSC

Koften skal være i pelsgarn, men samtidig beholde sitt "ullete" uttrykk som definerer en god kofte. Den skal være lett innsvingt, og ha oppbrettede ermer. Den skal være rillestrikket, og ha heklede detaljer.. En skikkelig utfordring!
Men jeg tror vi nå er enige, Thea og jeg.

Garn er kjøpt inn, og den skal strikkes i en blanding av SandnesGarn Sisu, og Dalegarn Erle. Kombinasjonen ble lett, varm og gir et mer pelsuttrykk enn alpakka vil klare. Jeg er veldig spent på hvordan designet blir til slutt - resultatet blir gjerne helt noe annet enn hva man først hadde tenkt!

SONY DSC

Det er så mye glede i å skape noe selv - og denne tror jeg blir veldig bra! Og ikke minst er det gøy å gjøre noe sammen, mor og datter <3
Koften skal lyde navnet Dronning Snørose, designet av Thea Emilie (12)!

-Anita Cecilie

#SandnesGarn #Dalegarn #design #strikke #kofte

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ceciliesskatter

ceciliesskatter

30, Gjerstad

Kategorier

Arkiv

hits